Followers

...SELAMAT MEMBACA DAN MENGODEK....



PELAWAT :


SINCE 03 MARCH 2010

Monday, April 26, 2010

PENGEDAR ALAT GANTI KERETA

aku rase cite nie 


Korunk penah beli barang spare part keta melalui pembekal @ pengedar?? Lepas tue pasang dekat workshop..
maybe dengan cara nie lebih jimat kowt, dekat bengkel juz bayar upah jew kan.. selalunya 1barang tukar upah dari rm10-rm15 sahaja..

Aku bukaN lah pakar mane nak cite pasal alat ganti kereta ni.. tapi abg aku merupakan pengedar barang-barang sparepart ini kepada bengkel2 yang kebanyakkan berada di area selangor & area kl dan lembah klang..

Abg aku jual spare part untuk  sume jenis keta, honda,merc,bmw,proton,produa,toyota n sume lah.. dari minyak hitam,minyak gear,bateri,break pad,side miror,cermin sisi n sume lah yang bekaitan ngn spare part n korunk myb leh dapat ngn harga murah dari harga biasa.. :)

Kalo berminat,korunk komen or email jew aku kat cni.. aku akan tolong korunk n bagi numb abg aku tue k..kedai dia area prima damansara dan area subang bestari.. jangan kena tipu harge kaw-kaw dengan workshop luar sudah laa.. lagi2 pompuan.. mmg dia akan tekann .. ketuk kaw2 dalam2 harga nye... kalo beminat pM den k..nie je aku dapat bantu, tok dapat harga murah dari biasa :) yang ikhlas  

kechik GRAPHY


uncle dol : 012-6267659



 

14 comments:

Anonymous said...

ape name kedai tu.. adress@no contact dia.nak cari barang proton..tlng bgtau ye.TQ

-berkelana_

kechik adios said...

SORI BRO LAMBAT
nie numb 012-6267659_LAH

harga special punye k.. tp kat prima damansara.. tau??

kechik adios said...

nama kedai KR AUTO SUPPLY PRIMA DAMANSARA 012-6267659 @ o16-2743301.

Hanafi said...

salam..nak cari getah pintu toyota vios 05 ade tak....getah pintu kat cermin kat luar..sebatang tu..da rusak time kunci tingal dalam...berapa eh harganya..

kechik adios said...

rasa ade.. bro.. u leh call trus numb yang i kasi kat atas 2 k.. cakap ngn owner lebih baek kan :) thanx bro

wafisya said...

as salam.....
saya nak cari gearbox kancil manual.
ader ke jual...

email saya
azrulmohd@rocketmail.com

harap dapat bantu saya yek...

wafisya said...

as salam...
saya mencari gearbox kancil manual.
kalau ader tlg bgtau saya leh...
urgent sgt...
email saya
azrulmohd@rocketmail.com

Muhamad Arfendi said...

Ada jual bumper untuk proton saga iswara x?

Anonymous said...

Saya sedang carik getah bumper depan Honda Civic 2nd Gen. Bukan getah yg di kiri dan kanan bumper. Getah yg diatas bumper utk menutup renggang di antara bumper dgn body. Saya boleh di hubungi di email norash98@gmail.com

SAHARUDIN said...

Salam.. saya nak cari switch button a/cond kat dash board Kia Caren model 2000....Button tu dah spring loose...no deflection dah

SAHARUDIN said...

Saya sedang cari switch button aircond kat dashboard tu sbb current one dah loose, no spring deflection...signal hijau dah tak nyala...iar dah jd tak sejuk

zairizabidi said...

Tiada duit untuk downpayment? (FOMCA tak bagi buat full loan)
Tiada duit untuk renew insurance? (bila dah setahun pakai kereta)
Tiada duit untuk service maintenance? (bila rasa tak sedap bawak kereta)
Tiada duit untuk modified kereta? (biasanya lelaki)

klik disini untuk mendapatkan pendapatan sampingan anda.
Hanya RM20, anda boleh dapat pulangan sehingga RM2K sebulan
Diulangi HANYA RM20

Anonymous said...

saya sedang mencari servo master brake model honda sm4.. plz email to me.. mohdarifffahmi@yahoo.com

Zulkarnain Othman said...

Sya sdg cari distuboter 3.0V6 model mpv tahun 96 sila email kat sya danishzulkarnain@yahoo.com.my

cite menarik yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...