Posts

Showing posts from February, 2017

Tips Grafik Design Untuk Marketing Yang Anda Perlu Tahu

Image
7 Tips Grafik Design Untuk Marketing Yang Anda Perlu Tahu1. Ketahui Siapa Sasaran Dan Tujuan MarketingSebelum kita memulakan perniagaan perkara utama yang perlu ada sebelum kita memasarkan produk ini ialah dengan mengetahui target kita. Untuk siapa produk tersebut dan apa tujuan marketing yang perlu kita capai. Nak pergi mana-mana mesti kena ambil tahu tujuan dan matlamat akhir bukan?. Kenal pasti dan keputusan samada untuk tingkatkan jualan atau untuk tingkatkan kesedaran pelanggan. Sesetengah produk perlukan “awareness”. Design untuk awareness digunakan untuk tingkatkan kepentingan dan keperluan produk kepada pelanggan2. Gunakan Font Yang Menarik Dan Jelas. Limitkan 1-2 Font SahajaPenggunaan font sangat penting. Terdapat banyak font yang boleh anda pilih. Namun, pastikan anda pilih tidak lebih dari 2 jenis font. Mengapa saya tekankan tidak lebih dari 2 jenis font? Ini kerana font sangat memainkan peranan penting dalam memperkenalkan produk. Contoh jika dalam satu kertas A4 mempunyai…

SAMBAL HIJAU PADANG RESEPI ASLI

Image
Sakura Pelangi Empire Sakura Pelangi Empire Ade 5 jenis sambal HOMEMADE yang dah pun terbang kemerata negara , termasuk singapore , dubai , kuwait , madinah , mekah, london , paris , korea , jepun , amarika, dan negara2 lain...senang dibawa travel atau dibawa bekalan untuk mereka yang duduk di luar negara.. Kami membantu anda jimat masa dan tenaga.. bukak boleh terus makan tanpa perlu dipanaskan.... BOLEH dapatkan sambal2 kami di Callista Kafe Butik bukit rahman putra sg buloh & Binwaharp's Grocer kota damansara & binwaharaps saujana Utama... atau kami juga boleh pos sambal ini ke seluruh Malaysia... kami juga ade ejen2 di seluruh Malaysia termasuk Singapore..□ Sambal Tempoyak Bilis Petai
□ Sambal Hitam Pahang
□ Sambal Bilis Cili Api
□ Sambal Hijau Padang Terung pipit Petai
□ Sambal Tumis Penyet

Sambal Tempoyak Bilis Petai by sakura pelangi empire

Image
Antara KILLER PRODUK kami..
SAMBAL tempoyak Bilis PetaiRamai Yang Tak makan Tempoyak , Tapi boleh makan sambal tempoyak bilis petai Sakura Pelangi Empire... Ade yang tak makan bepuluh puluh tahun atau seUMUR hidup memang elegic tempoyak.... tapi boleh #SANGKUT dengan sambal tempoyak nie... Siap cakap sambal nie je boleh makan.. sambal tempoyak lain x....😱😱😱 hahha comel betul korg nie....Yes kita masak sambal tempoyak nie dengan resepi special... tue yang buat orang jatuh chenta.. semua #PREMIUMquality... sangat special , tempoyak kualiti tiptop n baru.. eh lagi 1 sambal nie pedas tau...
Ramai kononnya tak makan tempoyak tapi boleh makan sambal tempoyak bilis petai Sakura Pelangi Empire..    
Yes kita gune DURIAN BARU yang belom rasa masam pada sambal tempoyak kita. Dari tempoyak berkualiti segar dan yang terbaik..  Rase yang sangat special dan ramai memuji kesedapan sambal tempoyak kita dari pelbagai usia dari tua & muda... Ramai jugak dato , datin tansri puan sri yang beli..
Kala…

Sambal sakura Pelangi Empire 😙

Image
Sambal Sakura pelangi empire

Anda ingin mencari duit pendapatan Sampingan??
MENJADI EJEN SAMBAL SAKURA PELANGI EMPIRE??
Yang femes dan sedap dan dah terbang ke merata dunia?? yang rasa sehebat air tangan bonda... rasa tradisional yang tiada tandingan.... sambal sakura boleh membantu anda..#sakurapelangiempireApa yang special dengan sambal Sakura PelangiEmpire??1. #JIMAT MASA
- Dengan sambal sakura , Anda akan lebih Jimat masa... Tengah malam lapar2.. Bukak je penutup botol.. ceduk makan dengan nasi putih..  nak sedap goreng laa telur.. Dalam keadaan apa pun Sambal sakura mempermudahkan anda...2. #PENAMBAH SELERA MAKAN
- Untuk orang yang patah selera makan / Kurang selera makan.. Dorg menjadikan sambal sakura sebagai penambah selera makan.. biasa baik dari demam , baru baik dari sakit.. yang tak de selera makan.. macam tue jugak untuk ibu-ibu pregnant... dorg yang xde selera. makan muntah makan muntah.. Dorg akan order sambal sakura.. laju laju makan.. sedar sedar dah 3 pinggan.....3. …