Followers

...SELAMAT MEMBACA DAN MENGODEK....



PELAWAT :


SINCE 03 MARCH 2010

Wednesday, March 22, 2017

Mencari Ejen untul Sambal Sakura Pelangi empire



Anda ingin mencari duit pendapatan Sampingan?? 
MENJADI EJEN SAMBAL SAKURA PELANGI EMPIRE??
Yang femes dan sedap dan dah terbang ke merata dunia?? yang rasa sehebat air tangan bonda... rasa tradisional yang tiada tandingan.... sambal sakura boleh membantu anda..

#sakurapelangiempire

Apa yang special dengan sambal Sakura PelangiEmpire??

1. #JIMAT MASA
- Dengan sambal sakura , Anda akan lebih Jimat masa... Tengah malam lapar2.. Bukak je penutup botol.. ceduk makan dengan nasi putih..  nak sedap goreng laa telur.. Dalam keadaan apa pun Sambal sakura mempermudahkan anda...

2. #PENAMBAH SELERA MAKAN
- Untuk orang yang patah selera makan / Kurang selera makan.. Dorg menjadikan sambal sakura sebagai penambah selera makan.. biasa baik dari demam , baru baik dari sakit.. yang tak de selera makan.. macam tue jugak untuk ibu-ibu pregnant... dorg yang xde selera. makan muntah makan muntah.. Dorg akan order sambal sakura.. laju laju makan.. sedar sedar dah 3 pinggan.....

3. JIMAT #TENAGA
-Tak perlu Nak tumbuk tumbuk cili.. Nak kopek bawang.. Tumis tumis. Nak kopek bilis... Semua dah siap... Tinggal nk Ngap je.. READY TO EAT.. tak payah panaskan2 daa... bukak penutup ngapp..

4. #SENANG BAWAK TRAVEL 
- Bila travel,  susah nak cari makanan HALAL.. dengan Sambal sakura.. Senang... Bawak je.. Sampai sane Makanan dengan nasi putih pun cukup...Makan dengan bubur , megi, Kekadang tekak tak boleh terima makanan negara2 tue.. dengan adanya sambal sakura.. SENANG , MUDAH dan paling penting Sedap... Mudahkan.. Dah ramai bawak sambal kami travel merata-rata..

5. UNTUK YANG DUDUK #OVERSEA
-Biasalaa... kalau duduk oversea.. kita mesti teringin nak makan makanan Melayu , sambal sambal.. podeh podeh. Cili -cili... Dengan adenye sambal sakura.. dah tak perlu risau.. dapat makan sambal tempoyak.. sambal bilis cili api. sambal hitam. sambal hijau padang , sambal penyet.. macam2 sambal... semuanya produk sakura.. Yang penting bila makan sambal sakura mesti teringat masakkan mak.. 

6. JIMAT #WANG
-Dengan Sambal sakura berat 220gram.. Setiap sambal bertahan makan sehingga semggu. bergantung pada tahap korg layan laaa... ade jugak yg habis sebotol sehari hahaha.. so setiap sambal nie.. boleh makan smggu sesudu.... Layan layan... dan korg  dah jimat... 

7. #MENJADI Ejen SAMBAL sakura
- Bukan hanya dapat menikmati kesedapan , keenakkan sambal.. tapi jugak boleh jadi sumber income untuk duit geli2 korg. tambah pendapatan.. biasa sambal sakura nie. bile org rasa, orang akan repeat... 

 kami mencari ejen untuk sambal sakura di setiap negeri dan tempat.. boleh PM kami...

** Sambal sakura dah terbang ke merata dunia.. dah ade ejen di beberapa negara.. Dengan resepi special dan KEHEBATAN RASANYA..  rasa macam mak mak masak nie buat sambal sakura sangat2 di minati... 😍😍😍

Love ❤
Sakura Pelangi Empire




cite menarik yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...