Followers

...SELAMAT MEMBACA DAN MENGODEK....



PELAWAT :


SINCE 03 MARCH 2010

Friday, April 29, 2011

[Gambar]- Polis Wanita IRAN Yang Lengkap Berjubah dan Bertudung Labuh


   bile aku temgok gambar-gambar kat bawah nie.. fuyoo timbul rase kagum.....Kagum sungguh tengok         dorang bejubah bagai dengan tudung labuh berkawat n buat latihan polis ala-ala ketenteraan... melambangkan islam sebenar...pakaian dorang langsung xmenghalang keja dorang nie.. maakkaiihhh kagum aku xhilang lagi nie....... best x??? best kannnnnnnnn....................  kagum x?? kagum x?? hahahaha :) i love islam...






  
Lagi gambar-gambar menarik:













HEBAT hebattt ooo hebatt nyeee.....................

Thursday, April 21, 2011

DULU DAN SEKARANG

gua merasakan perlu membuat sesuatu untuk hidup gua... tapi bile gua pk.. gua rase gua xboleh buat.. tapi gua akan cube jugak kalo gua rase gua perlu buat... guaa akan buat jugak.. 
dan masa nya akan tiba...

*pergghhh ganas x ayat2 aku kat atas nuu?? tekentut2 gak aku membacanye..... tuzkicrazyrabbitemo 
ok lupekan ayat yang ntah hape2 aku carutkan tue.. 
meh kita singgap kejadian di masa lampau... time kita darjah2 ke sekarang.. ape beza eh?? banyakk koowwtttt........... meh kita tengok k...


crabemoticon 
DULU KAN :

ingat tak dulu harga simkad berapa.....?? paling murah pon rm100 hangpa tau.... kalo maxis 120 hengget... time nie topup paling murah pon rege 60 hengget... mane ade 3 hengget sume2 nie... nie seingat aku time aku tingkatan 3 smpai la dok unibersiti taon 2003 time 2 bau la ade toup 3o 2 hengget da abes blajar bau la ade 10 hengget... skali skang 3 hengget pon ade.. ommaaakkkk aiiihhh beza glerr zaman dulu ngan zaman skang kan... simkad pon 9 hengget leh dapat.....


Kiki
DULU KAN :

handpon yang rege 400 la paling murah.. 2 pon 3310.. rege maakaaiihhh tecekek den nak makan.. so sape ade handpon 2 kira paling mewah la time skolah2... yelaaa.. mane la nak mampu kan ade handpon cengitu dolu2.... pastu kuar talipon kecik sket ,time nie sume kalo beli 3 4 kali orang toleh  da kira paling bangga laa nookkk....... dulu hp besar batu bata.. usung keulu kehilir.. mane leh masuk poket.. rabak.. ade besar botol air.. cam haram jew berat... lengguh kowt kalo gayut lelame....


crabemoticon
DULUKAN :

aku ingat lagi time aku kekecik kowt.. mak aku penah btau.. dulu setiap uma kena ade lesen tv.. setiap taon kena bayar dalam 24 hengget.. kalo ade sebijik tv.. kalo 2,3 biji kali la 24.. hahahaha zaman dulu.. 24 hengget nie berat sangat org2 nak bayar.. ade la yang sorok tv bagai time nie.. sbb nak elak dari kena bayar lesen nie.. kahkahakahakaha... memeng ntah pape jew dulu... kalo time2 cam nie ade lagi lesen 2.. nak mampuih laaaaaa............ xtelayan.....


Kiki
DULU KAN :

kalo tangok pembaca berita kat tb ker kat majalah 3 ker.. cam wowww comeynye.. cantinye pakaian dia.. lawaa... kena la ngan die...  skali kan... cube ko tengok time 10 taon lepas 2.. die tunjuk balik yang zaman dedolu punye cite.. buruk bebenar rupanya pesen rambut ngan baju2 dorang tue kan.. da macam lame sangat jew kita tingglkan zaman 2.. padehal.. sama jew seiringan ngan kita... cube tgk kru ngan 4u2c... kahkahakaha.. nanti dalam 10 taon akan datang pesen /fesyen 2 akan datang balik..caye laaa....

crabemoticon  hahahahaha korang dak kecik.. koramg xtau kowt pasai nie.. nie la aku btau nie.. tau x?? hahahhaha tauu x?/ xtau kan.............. koramg ade lagi x yang aku xtau.. yang aku lupe... kalo aku ingat.. aku edit la balik eh.. udate memane yang patut.. carasss~



Kiki 

ok settle pon aku nye blog nie.. da berabok sangat da nie...


SAYA SUKE KAMU  YANG DULU LAA.. ACANER??


Monday, April 18, 2011

jangan pernah berubah (komik)

Angel Emoticons                  

aku senarnya sawan dua tiga harinie... macam otak nie tepu... xde idea nak buat blog nie.. tapi aku cube torai laju2 lah menghasilkan satu cerita... sementara mengabehkan masa lunch nie.. adeh.. ide... mai datang lelaju.... aku nak cube buat cite best sebagai buah tangan aku dari jaohh... *ceh... gilo...





ok cite nie rekaan jew eh... cume komik sesuke suki....ramai sangat da suruh aku buat.. nie jew yang termampu.. hahahaha boleh x??

Angel Emoticons    

agak2 mengoda x cite aku nie?? perrgghhh jangan xbace weii....... pewwiitt aku lak lelebey..




ok cite die bermula disini... 


hai.... nie aku... budak yang baru kenal dunia... emsem x aku?? time nie single lagi..
tangok rupa pon tau kan... gaya xpayah cakap la.. xde sape nak aku kowt...
adeh penat nye aku uat gaya nie 1653457 kali....


chinesegirlemoticon
ok nie la die gadis ayu yang memikat  aku.. selama 4taon membujang.. 
die da bukak pintu hati aku.. mak aiihh asal la pix nie ko nampak selebet amat milahh....


chineseboyemoticon
die lah pelangi cinta aku.. die yang mecorakkan hidup aku... bahagia kan aku..
xkira masa.xkira ketika.. sentiasa ade saat aku perlukan....
banyak yang aku ajar die pasal kehidupan 
dan die mangajar aku erti sabar.. . 


     
aku memang jenis yang baran.. moody.. ade jew yang xkena...
kekadang tanpa sedar.. banyak mende yang xsepatutnya terkeluar... 


    
lepas tue dengan rasa tak bersalah.. aku mintak maaf lah balik
yelaaaa.... sebab aku  .. aku da memang xleh kawal ape aku cakap...


    
sibek lah die memang jenis yang xamnik port.. layan kan jew la ape yang 
berlaku depan mata...sibaaiikkk la kan..... die sedia maafkan aku...


girl emoticon    
die memang kaki tido... xpayah nak cakap.... kuat tido.... 
nie pix die yang sempat aku ambik... kan men lagi kauu yeaaa........


rabbitemoticon
dan setiap kali aku marah pon... die memang akan tidooo 
xde makne laa aku ngamuk cane pon


mushroomemoticon   
die comel.. cantik.. dan perfect di hati aku... semua yang die ada akan 
buat aku xnak lepas kan dieTERbaik.... dan
aku xnak kehilangan die....

kalo boleh.. setiap yang aku lalui.. aku sentiasa nak die ade disisi..
nak die sentiasa berada ngan aku... xkira ditime senang dan susah nya aku...


mushroomemoticon    
aku berjanji untuk mejaga die... ubah die.. dan jadikan die kelahiran yang baru..
. bentuk die jadi yang terbaik.. xkira dari segi ape pon....dan nak die berjaya 
dalam ape saje yang die hadapai...



sesape jew yang cube sakit kan kamu... akan aku rejam... kamu tau kan... 
betapa sayangnye saya pada kamu... kamu lah nyawa saya.. dan dunia saya....
dan kalo boleh xnakkk ade sesape pon yang 
buat kamu sakit dan kecewa...


ade gaya hero x?? hahah caya lah.....


blogger-emoticon.blogspot.com
saya ganasss.. takoottt x?? so sape manusia yang cube 
sakitkan kamu.. memang cari nahaslaaa... hahahahahahahaahahahahha *(gelak saiton)


blogger-emoticon.blogspot.com    blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
hoyeaaaahhhhhhh sambil korek edong.... gaya gengster...


QQ Emoticons
tetibe satu hari.......  


mushroomemoticon     
saya dapat tau rupanyaaa......... kamu da ade orang lain...
kamu da pon tinggalkan saya...mungkin kamu jumpe orang yang lebey baik dari saya..


mushroomemoticon
 yang layan kamu lebey baik dari saya.... yang buat kamu lebey
bahagia dari layanan saya


mushroomemoticon    
ape yang saya boleh lakukan?? mungkin saya xcukop sempurna buat kamu..
ape yang saya lakukan mungkin xcukop kuat tok buat kamu xberpaling pada yang lain..

mushroomemoticon    
saya menangis.. tapi kamu xberada disisi saya.. 
saya kehilangan kamu.. 

mushroomemoticon    
ape yang boleh saya lakukan..... saya hanya membiarkan kamu pergi..
sebab ape saja yang kamu pilih.. itu adelah hak kamu... itu adelah kehidupan kamu


mushroomemoticon    
tak ade gune untuk saya.... merayu pada kamu... jika ape yang saya lakukan..
semua xdihargai.... apa yang kamu tinggalkan??? hanya diri saya yang kosong,,,


mushroomemoticon    
jika kamu rase.. ape yang kamu lakukan itu ...untuk hidup kamu..
untuk kenahagian kamu...kamu terus kan.... 


mushroomemoticon    dododogemoticon
saya hanya mampu memandang dari jauh dan mendoakan yang terbaik untu kamu.......


dododogemoticon
hargai lah pasangan anda semasa beliau masih ada... dan sayangilah die seperti mana die menyanyangi anda... kalo sume da berubah... xdapek da nak nolonggggg....menagis air mata darah pon pokcik xdapek nak nolong daaaa.......... sayanggi dan hargai lah dengan ape yang kita ade.....
sekian........... pesanan penaja




adooiii aku ambik masa dalam 1/2 jam tok siapkan komik nie........ adehh........
akhirnyaaaaaaaaaa....... siap jugakkkkkk............. lame kowt otak tepu...

lenkali aku buat cite len plakkkkk..................

*REKAAAN SEMATA.....TIADA KENA MENGENA DENGAN HIDUP MAHUPON YANG TELAH KIOOKKKK..........









cite menarik yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...