Posts

Showing posts from April, 2011

[Gambar]- Polis Wanita IRAN Yang Lengkap Berjubah dan Bertudung Labuh

Image
bile aku temgok gambar-gambar kat bawah nie.. fuyoo timbul rase kagum.....Kagum sungguh tengok         dorang bejubah bagai dengan tudung labuh berkawat n buat latihan polis ala-ala ketenteraan... melambangkan islam sebenar...pakaian dorang langsung xmenghalang keja dorang nie.. maakkaiihhh kagum aku xhilang lagi nie....... best x??? best kannnnnnnnn....................  kagum x?? kagum x?? hahahaha :) i love islam...






Lagi gambar-gambar menarik:













HEBAT hebattt ooo hebatt nyeee.....................

DULU DAN SEKARANG

Image
gua merasakan perlu membuat sesuatu untuk hidup gua... tapi bile gua pk.. gua rase gua xboleh buat.. tapi gua akan cube jugak kalo gua rase gua perlu buat... guaa akan buat jugak..  dan masa nya akan tiba...
*pergghhh ganas x ayat2 aku kat atas nuu?? tekentut2 gak aku membacanye.....  ok lupekan ayat yang ntah hape2 aku carutkan tue..  meh kita singgap kejadian di masa lampau... time kita darjah2 ke sekarang.. ape beza eh?? banyakk koowwtttt........... meh kita tengok k...

DULU KAN :
ingat tak dulu harga simkad berapa.....?? paling murah pon rm100 hangpa tau.... kalo maxis 120 hengget... time nie topup paling murah pon rege 60 hengget... mane ade 3 hengget sume2 nie... nie seingat aku time aku tingkatan 3 smpai la dok unibersiti taon 2003 time 2 bau la ade toup 3o 2 hengget da abes blajar bau la ade 10 hengget... skali skang 3 hengget pon ade.. ommaaakkkk aiiihhh beza glerr zaman dulu ngan zaman skang kan... simkad pon 9 hengget leh dapat.....

DULU KAN :
handpon yang rege 400 la paling murah.…

jangan pernah berubah (komik)

Image
aku senarnya sawan dua tiga harinie... macam otak nie tepu... xde idea nak buat blog nie.. tapi aku cube torai laju2 lah menghasilkan satu cerita... sementara mengabehkan masa lunch nie.. adeh.. ide... mai datang lelaju.... aku nak cube buat cite best sebagai buah tangan aku dari jaohh... *ceh... gilo...




ok cite nie rekaan jew eh... cume komik sesuke suki....ramai sangat da suruh aku buat.. nie jew yang termampu.. hahahaha boleh x??

agak2 mengoda x cite aku nie?? perrgghhh jangan xbace weii....... pewwiitt aku lak lelebey..



ok cite die bermula disini... 

hai.... nie aku... budak yang baru kenal dunia... emsem x aku?? time nie single lagi.. tangok rupa pon tau kan... gaya xpayah cakap la.. xde sape nak aku kowt... adeh penat nye aku uat gaya nie 1653457 kali....

ok nie la die gadis ayu yang memikat  aku.. selama 4taon membujang..  die da bukak pintu hati aku.. mak aiihh asal la pix nie ko nampak selebet amat milahh....

die lah pelangi cinta aku.. die yang mecorakkan hidup aku... bahagia kan aku…