Posts

Showing posts from December, 2010

kisah PURDAH DAN KANCIL MERAH

Image
korang penah dengar satu cite tak.. di zaman taun 1998-2000.... aku xsure.. tapi cite nie tersebar luas kat memane pon ..kawan-kawan aku yang merata negeri pon ade dengar kisah yang sama... iaitu :  “ hantu purdah pakai kancil merah “ hantu nie kalau xsilap aku laa.. bukan hantu.. tapi dia mengamal kan susuk rasenya... pastu dia kena makan darah anak dara dalam 40 orang..
selagi xcukop selagi tue la dia kena cari n redah  hujung kampung sampai jumpe.... siap nek kancil merah lagi 660cc.. ade percaya??? KALAH CITE HANTU MAK LIMAH.... seramm kekencing nak cite....

mase nie nak di ikutkan aku nie tergolong dalam golongan anak gadis sunti la... lalalalala hakz malu laaa nak cite...tetibe ken... time nie bebudak skolah kan.. so bile da di sajikan dengan cite nie..seluruh kampung senyap sunyi... kawasan perumahan betutup memasing pintu tingkap bagai,sunyi sepi.. ... sbb di kabarkan wanita bepurdah nie akan jejalan “makan” tgh ari.. huhu~ so dia akan datang time tengah hari.. time mak bapak p…

HANTU MAK LIMAH PULANG PETANG

Image
selamat pagi.. jarang kowt aku post sesuatu entry di pagi hari.. huhu otak ngah fresh la nie n ade mende nak cite.. laju jew aku taip..ari sabtu aku bekesmpatan tengok cite hantu kak limah balik rumah..penangan mamat khalid nie memang mengena.. cite nie kesinambungan dari dari filem zombi kamgpung pisang..nak di ekotkan aku xla beminat nak jengah panggung nak tgk cite lawak bodo cam nie.. cam zombi kampung pisang bagi aku xbest kot.. ker aku xtgk tue aku xpasti..
bile tgk  kekomen dari facebook pasal cite hantu kak limah nie.. hati melonjak2 nak p tgk.. memang full dari bawah smpai atas yang depan sekali kena dongak pon ade gak yang duduk.. giler kentang....,, sblm nie aku nak p tgk.. tp tiket asik full jugak.. ambik kau... bape ntah dia kutip nanti kan.....memule nak stat cite pon da ade lawak yang dia selitkan... cerita yang ringan dan santai.. bile seram.. akan nampak jugak seram nya.. dan bile lawak memang gelak xhengat dunia laaa...lawak dia bukan cam cite senario cam lawak hampeh…

Republik - Izinkan Aku Mencintaimu >lirik

Image
sungguh benar ku cintai mu mesti kau tak anggap ku ada ku tak akan menyintamu untuk mencintai ku ku xberharap kau cintai ku ku xberharap kau balas cinta ku yang ku harap kau izinkan aku mencintai muuuuu..............
cinta ini sudah telanjur ku miliki dari dirimu biarkan cinta ku bersama mu meski raga ku tak bisa bersama mu
ku tak berharap kau cintai ku ku tak berharap kau balas cinta ku yang ku harap kau izinkan aku mencintai mu cinta ini sudah terlanjur  ku milki dari dirimu biarkan cintaku bersama mu meski  raga ku tak bisa bersamamu.....

cinta ini sudah telanjur ku miliki dari dirimu biarkan cinta ku bersama mu meski raga ku tak bisa bersama mu

download dan dengar
click sini :
http://www.4shared.com/audio/tLzptUHG/Republik_-_Izinkan_Aku_Mencint.html


untuk seseorang :) wakakkakaakkak

MYEG Segalanya BERmula disini :)

Image
bape hari yang lepas aku saje la nak usya rege roadtax aku kat kedai kecik kat mall. agen pada insurans nie... aku tanyekan rege cukai jalan aku.. dia check.tolak tambah siap kekonon ade potongan bagai.. harga dia dalam 1100 (bukan rege sebenar hanya sebagai contoh) ..time nie aku da pk.. alamak mahalnya akunye roadtax nak kena buat... ciss hampeh... dalam mase yang sama abang aku tolong aku buat melalui myeg.. siap  sampai umah lagi dia poskan... tau rege dia dalam bape jew??rm900 cam tue la giloorrr kan....?? banyak tue dia songlap duit aku...200 2 memacam korang boleh buat... bakpo nak p bayar runner bagai.... duduk dediam kat opis.. signup myeg.. esok-esok sampai da roadtax korg.. 200 leh shoping... hahahhaha
kebanyakkan rakyat malaysia menggunakan kereta dan motor hampir bejuta kereta ade kat jalan raya.. dan semuanya menggunakan cukai jalan,saman kan..kann.. dan ade jugak yang de 3,4 kereta.. 15bijik motor ker kan.....aku nak btau korang cara senang dan jimat untuk renewal roadta…

MAGIk KE?? OFCOS lerrrrr~

Image
BORINK?? MENGANTOK?? XTAU NAK BUAT APE?? MEH AKU AJAR 1 MAGIC.. TRY BUAT EH... WALAUPON LAMBAT LAGI SEBULAN.. TP NAK JUGAK KORG BUAT.. MESTI TERUJA HABISS KORANG NANTI.. HAHAHAHA.......
1 – Copy text yang berwarna biru di bawah
2 – Paste in Note Pad (Full Screen) 3 – Tekan “CTRL+H” 4 – Di Colum “Find”, taip 6 5 – Di colum “replace”, taip _ (under score) 6 – Dan kemudian klik replace all… lihat apa akan berlaku!!!


6666666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 666666666666
6669966666996699669 9999999669966666 9966666669966666 6996699999999669 9666699666666666 6666696666666666 666666666666
6669966666996699669 9999999669966666 9966666666996666 9966699999999669 9666699666666666 6666999666666666 666666666666
6669966666996699669 9666666669966666 9966666666699669 9666699666699669 9666699666666666 6669969966666666 666666666666
6669966966996699669 9999999669999999 9966666666669999 6666699666699669 9666699666666666 669966699666…