Followers

...SELAMAT MEMBACA DAN MENGODEK....



PELAWAT :


SINCE 03 MARCH 2010

Wednesday, November 24, 2010

GAMBAR YANG COMEL + KREATIF


LAME XUPDATE BLOG + ON9 FACEBOOK.. TANYE KABA KENGKAWAN.. SEHAT KE IDOK.. JEJAOH NIE DAPAT BALIK MEMANG SEDAP.. TUNGGU KEPULANGAN AKU.. NTI NAK BEJALAN SEPUAS HATI... MINTAK MAAF KALAU ADE YANG AKU XBALAS RESPON DIA KAT FB.. AKU LAME XON9.. CAM TUE GAK KAT CHAT BOX.. AKU XTEBALAS N XTEGODEK.. LAGI-LAGI CNI DI BLOCKNYA MACAM-MACAM.. MATI KUTU LA AKU..... LAGI-LAGI SEBAB KE BZ YANG AMAT MELAMPAU.....ADEH JUM LAYAN MENDE BAWAH NIE.....CUN KAN PIC-PIC NIE...  DAN COMEL GIER.. KREATIF LA SAPE YANG BUAT MENDE NIE SUME.. BEBOSAN,BEBORING.. LAYAN LA SUME NIE..

 






















 




Monday, November 22, 2010

BATU SEMPADAN NEGARA

KALI NIE NAK TUNJUK GAMBAR YANG MENUNJUKKAN SEMPADAN SESUATU NEGARA.. MACAM KAT MALAYSIA.. SELANGOR SEMPADAN DENGAN PERAK,NEGERI SEMBILAN.. NTAH-NTAH.. RUMAH KAT SELANGOR JAMBAN MASUK SEMPADAN NEGERI SEMBILAN.. BETAPA PENTINGNYA SEMPADAN DEKAT SESEBUAH NEGARA.. UNIKKAN GAMBAR-GAMBAR KAT BAWAH NIE.. SEMUANYA MENUNJUKKAN SEMPADAN DI SESEBUAH NEGARA DENGAN NEGARA JIRAN NYA.......

 SPAIN & PORTUGAL

 ENGLAND & SCOTLAND

 LAOS, MYANMAR & THAILAND

 ALGIERS & MOROCCO

 GERMANY & CZECH

 SPAIN & FRANCE

 MEXICO & USA

 KANADA & USA

 PARAGUAY,ARGENTINA & BRAZIL


 EUROPE & ASIA

 AFTER WAR BOSNIA & CROATIA


 PAKISTAN & CHINA

  ITALY & FRANCE

 MALAYSIA & INDONESIA (AREA SABAH SERAWAK)

 SOUTH & NORTH KOREA

 NEPAL & INDIA

 SAUDI & YEMEN

NORWAY & SWEDEN

 HOLAND & BELGIUM



( 393 ONE HD ) KOREAN CHANNEL

LAME AKU XUPDATE BLOG... KALI NIE AKU SAJE NAK CITE PASAI 1 CHANNEL KAT MALAYSIA DARI ASTRO BEYOND.. 393 ONE HD.. 1ST KALAU KORANG BELI PAKEJ BEYOND KORANG AKAN DAPAT LEBIH DARI 10 CHANNEL DARI HD..HD: GAMBAR YANG CANTIK,SEDAP MATA MEMANDANG.. AKU XBERAPE TAU SANGAT LA PASAL ASTRO BEYOND NIE.. TP APE YANG AKU TAU UNTUK MELANGGAN KENA ADE LCD TV SBB NAK DAPATKAN HD NIE RASE.

ok aku juz nak share pasal channel 393 one hd. bagi aku mungkin channel paling best la tok hilangkan bosan... sebab ade banyak yang best kat dalam nie.. antara nya variety shows:

-STARKING :
program show yang sempoi,giler-giler.. kalau kat luar dari channel sbs n kbs world.. program nie cite pasal tetamu yang di undang punya kelebihan tesendiri. macam bakat menyanyi ker.. atau satu kelainan dari orang kebanyakkan.. pengacara yang lawak.. pastu penonton yang memang selamba.. penonton dorang artis dorang sendiri.. ade kumpulan wonder girl,2pm,2am. pelawak pelakon n penyanyi.. kebanyakkan aksi dorang sume spontan..

-CHANGE :
  cerita pasal artis yang nak menyamar atau tukar muka untuk mengenakan kengkawan,family atau peminat. kekadang episod dia pon macam ade yang teharu jew tangok.. ade yang tukar muka pakai macam silikon topeng 2. makeup,memang real. sampai ade yang xperasan yang depan mata 2,suami dia,anak atau pon kawan sendiri..tukar muka macam sape yang dorang nak.. xde la 100% same.. ade la dalam 60% same.. lawak dan ade jugak yang menyedihkan.


-FAMILY OUTING / FAMILY COMES HERE




dari pengamatan aku bace n dengar kaba-kaba nya cerita nie tengah meletup kat malaysia....?? betul ker?? aku pon usha gak kat youtube tangok cite-cite nie.. memang lawak habis la.. sume artis korean very sporting.. cite nie pasal mc dan artis-artis yang terpilih pegi ke satu perkampungan atau pulau.. dorang duduk kat rumah orang,tuan rumah pegi becuti. dan dorang nie plak la yang ditugaskan untuk jaga rumah tue,kemas,jage lembu. cari sumber makanan,masak reramai dan sambil diselang selikan dengan game. kalau tengok memang pecah perot la korang wei.. lawak giler.. xcaya try serach kat internet family outing.. try layan kejab.... kalau kat channel 393 one hd nie leh tgk terus kat tv.. artis-artis dorang xde la cam artis mesia.. dorang sume xde nak kekaver.. burok.comot.. slamber jew...

DRAMA: 
MY GIRLFREND IS GUMIHO
RUN MACKEREL RUN




GIANT

DARING WOMAN






banyak lagi cerita,drama,game show yang sikit pon xmembosankan korang.. juz tambah astro b.yond.. da dapat rasenye channel nie.. sape yang hantu cerita korea.... aku rase memang patut la langgan channel nie.. dia da translet kan ke BAHASA MELAYU.. subtitle bahasa melayu atau pon korang leh alihkan suara ke bahasa melayu.. gambar cantik,sound sistem yang baik.. subtitle yang xbeterabur.. boleh akih suara.. setiap rancangan xmembosankan.. hahaha da macam keja ngan astro da aku nie promote dorang... 

walaupon aku da lame xtengok. tp aku slalau gak usya intenet.. dari program kat ctu la banyak kite tau cite-cite dari sane... macam Kim Jeong-Eun's Chocolate Concert nie pulak.. kat cni la kite nak kenal artis dari sane... group dorang lagu-lagu dorang.... siap ade translet lagi lagu-lagu dorang ko... ko ade??? xde p masukkan eh... huhu nti kalau aku da balik.. aku tgk pepuas.. pastu uptade kat korang eh.. sape penah tgk.. meh la share-share kat cni..... sape minat korean artis, memang patut tengok... lalalalala chau~






Tuesday, November 16, 2010

MENJUAL DAN MENGEDAR ALAT GANTI KERETA UNTUK SEMUA JENIS KERETA

MENCARI KEDAI UNTUK BARANGAN SPAREPART KERETA DARI SEMUA JENIS  KERETA...MAHUKAN YANG MURAH DAN BERBALOI....?? INILAH TEMPATNYA :

Menjual dan Mengedar alat-alat ganti kereta untuk semua jenis kereta... untuk orang perseorangan untuk kegunaan sendiri atau secara pukal oleh bengkel.. harga berbaloi..
BLUE LAKE AUTO SUPPLY KG SETIA KUANG.


ok ini entry kedua aku untuk bisnes abang aku.. dia bukak bisnes untuk alat ganti kereta. xkira ape jenis pun.. alat ganti kereta honda,perodua,proton,toyota,hyundai,bmw ape saje jenis kereta. dia juga pembekal kepada bengkel-bengkel kebanyakkannya area selangor dan kuala lumpur.. boleh beli dengan harga murah dan berpatutat dari tempat lain. macam minyak engine,minyak break,breakpad,timingbelt,cermin tingkap,pintu,sidemiror. pahtu memacam lagi la.. nie antara gegambar yang aku dapat snap.. aku pon bukan tau pon nenama bebarang nie. kalau korang nak cari sparepart bebarang kereta terus roger abang aku k.. dia pakar dalam bab2 sparepart nie.. p bengkel bayar harga upah saje meh.. xla kena ketuk kaw-kaw 
 punye...bateri ke hape ke sume ade..bagi aku kereta adelah pekara penting dan kebanyakkan sume orang memiliki kereta. dan setiap orang pon pasti akan servis kereta setiap kali balik kampung. betui x?? untuk dapat harga murah. jumpa lah pakar kereta anda.. huhuhu BLUE LAKE AUTO PART /BL AUTOPART

boleh call numb beliau : 012-6267659 @ Brader LAH
betempat di KUANG KG SETIA SG BULOH. senang sangat mau cari




 nie lah owner dam orang kuat di belakang tabir..







 spark plug untuk kereta myvi tahun 2004-2010

 minyak engine untuk kereta myvi semi syentetic 5w/30


 ade memacam lagi alat ganti kereta

 engine oil 10,000 km harga rm75

SPRING SPORT UNTUK KERETA MYVI

aku banyak snap pix berkaitan myvi sebab aku pakai ketamyvi. tp kat cni ade jual alat ganti untuk semua jenis kereta.. kalo rase nak cari n menjimatkan roger abang aku uncle dol. trima kasih 

Nk cari spare part / nak cari alat ganti kereta murah & berbaloi2....


LINK KEDUA : PENGEDAR ALAT GANTI KERETA

cite menarik yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...