Followers

...SELAMAT MEMBACA DAN MENGODEK....



PELAWAT :


SINCE 03 MARCH 2010

Tuesday, October 5, 2010

my girlfriend is gumiho













hai...
sekarang nie aku da gler kat satu cite korean nie..
" my girlfriend is gumiho " memang besh gler cite nie nok..
korang leh tgk kat channel 393 hd one untuk pelanggan astro beyond...

pelakon utama nya ialah Lee Seung-gi sebagai hero dan Sin Min-ah sebagai gumiho nya.. secara sinopsisnya cerita nie mengisahkan pasal gumiho nie die merupakan musang sakti yang dikurung selama 500 tahun kat sebuah kuil.. so lelaki nie yang hero nie p pa lepaskan miho nie dari tawanan kuil tue.. setiap bulan megambang,miho nie betukar jadi musang berekor sembilan... masa si hero nie nak selamat kan gumiho nie die tejatuh gaung... so die hampir la mati.. si gumiho nie bagi die guli kowt taruk kat dada die.. so die nie teselamat... die tehutang budi.. kena la bawak gumiho nie balik uma... macam2 jadi time die bawak balik uma... miho nie nak sentiasa di jamu dengan daging lembu.. kononnya selama dikurung dia xpenah makan daging... dalam mase yang same laki nie cam rimas pompuan nie selalu ngn die so die buat la macam2 jalan supaya miho nie tggl kan die.. tp xberhasil sbb guli 2 still ade dalam badan die.. euuwww... selagi ade kalo keluarkan die akan mati.. aku pon xla pandai sangat cite, tp cite nie mmg terbaek lol dan sangat kelakar.. p la tgk kat on9.. korang mesti puas hati doww...... cahow... aku nak p tengok cite nie jap lagi... yuhuuuu :)

No comments:

cite menarik yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...