Posts

Showing posts from October, 2010

GAMBAR MENARIK + KREATIF....

Image
lame xupdate blog.... sangat busy gegiler punyeee.............!!! ni pon cecurik mase n wifi nak update... arghhhh......  amponnn kan saya... so layan la pix nie... cung kan........... zaaassssssssssss~
GAMBAR MENARIK + KREATIF....













ape yang korang paham dari pix diatasss?? comel kan... dududdudududu bye...
tepakse menyepi lagi untuk seketika... kerjaan yang banyakk harus di selesaikan...



10/10/10 ade gembira dan ade duka.. (gambar di tempat kejadian) NGERI

Image
orang lain sebok memperagong-agong kan 10/10/10..... ade yang
berduka disebalik tarih tersebut... di kala Datuk Sani dan Fatimah Dalilah bernikah. datuk sheikh muszaphar dan dr halina dan beratus orang sedang bergembira...ade orang yang tengah menderita menahan azab dari kemalangan yang mengorbankan 12 nyawa... ade yang menanggung kesakitan.. ade yang bermandikan darah.... itu lah tanggal 10/10/10..... mayat bergelimpangan di merata-rata.. di banjiri darah.. semoga mereka ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.. amin... sape yang xberani.. jangan tengok ini gambar.....


































al-fatihah....

my girlfriend is gumiho

Image
hai... sekarang nie aku da gler kat satu cite korean nie.. " my girlfriend is gumiho " memang besh gler cite nie nok.. korang leh tgk kat channel 393 hd one untuk pelanggan astro beyond...
pelakon utama nya ialah Lee Seung-gi sebagai hero dan Sin Min-ah sebagai gumiho nya.. secara sinopsisnya cerita nie mengisahkan pasal gumiho nie die merupakan musang sakti yang dikurung selama 500 tahun kat sebuah kuil.. so lelaki nie yang hero nie p pa lepaskan miho nie dari tawanan kuil tue.. setiap bulan megambang,miho nie betukar jadi musang berekor sembilan... masa si hero nie nak selamat kan gumiho nie die tejatuh gaung... so die hampir la mati.. si gumiho nie bagi die guli kowt taruk kat dada die.. so die nie teselamat... die tehutang budi.. kena la bawak gumiho nie balik uma... macam2 jadi time die bawak balik uma... miho nie nak sentiasa di jamu dengan daging lembu.. kononnya selama dikurung dia xpenah makan daging... dalam mase yang same laki nie cam rimas pompuan nie selalu ngn die …

SULTAN MUHAMMAD ke-V sultan berjiwa rakyat

Image
sumpah aku respek giler dengan SULTAN KELANTAN KE -V nie
jadi imam,fuhhh sejuk hati dengar.....

DAULAT TUANKU

Selepas ini, Tuanku tidak akan menggunakan nama Tuanku Faris kerana selepas ini Sultan Kelantan yang baru ini akan dipanggil dengan panggilan Sultan Muhammad ke V. Selepas ini juga, tiada lagi seruan “Daulat Tuanku” yang mana ia telah digantikan dengan seruan “Allahu Akbar”. Ini antara pembaharuan yang dibuat oleh tuanku. Kalau anda berkeinginan menjadi makmum kepada Sultan Muhammad ke V semasa solat Zohor dan Asar, boleh datang ke Masjid Muhammadi, Kota Bharu, KelantanTuanku sering turun ke daerah-daerah untuk mendirikan solat Jumaat secara rambang tanpa memberitahu terlebih dahulu kepada imam atau pembesar setempat. Cara begitu untuk membolehkan baginda mengetahui realiti sebenar masjid berkenaan dan tidak mahu menyusahkan rakyat menyambut keberangkatannyaBaginda juga pernah bersama rakyat jelata lain melakukan korban Aidiladha. Apa yang membuatkan kami teruj…

BEDOK ASAL BOLEH

Image
memang lahanat tol gambar-gambar nie... lawak nak mampus...
asal boleh... bedok jew pape annnnn~










NIE MMG CIBAI TOL.... WAKAKKAKAKA




NIE PON XLEH BLAAAAA.......


NIE CAM HARAM,TOL...... CUBE TEKA NIE HAPERRRR......