Posts

Showing posts from August, 2010

Lirik Pergilah Ayu – The Fabulous Cats

Lirik Pergilah Ayu – The Fabulous Cats

muat trun KLIK SINI

Kosong hidupku tanpamu
Cermin ku membayang bayanganmu
Pameran kasih ku layu
Tiada dirimu tiada untukku
Tinggalkan ku dalam anganmu
Sakitku mencintaimu
Deritaku merinduimu
Lemah hati menginginkanmu

Kau hilang terus kau menyepi
Tewasku bila ku ketahui
Berita kau sudah berpunya
Hancur hatiku
Berkeping-keping jadinya

Hilangku bukan kerana cinta
Hilangku bukan untuk menyeksa
Bagiku semua tiada berharga
Biarku telan semua derita

Pergilah kau pergi dariku
Biarku ku jalani hidup tanpamu
Tiada cinta dan kasihmu
Meski hati merelai

Mati hariku di kotak sepi
Di situ kau mula mahu mengenalinya
Langkahku songsang telah ku sedari
Semula ku hias kau jauh dah pergi
Putus komunikasi kau elakkan diri
Ku mencari jalan kembali kau mahu terus pergi
Ku ingatkan kau memori kau tutupkan telinga
Nyata tiada kita tiada jalan penyambungnya

Ya Allah maha pemurah dan maha pencipta
Terima kasih atas pertemuan antara aku dan dia
Jika nyata bukan dia pemilik tulang rusukku
Kikiskanlah peson…

dirogol beramai-ramai di lot parking... berhati binatang betol

Image
ADOI WEI... durian merah,... sedap kerr?? aku da 3taon xmakan durian.. cam ade teringin nak telan seulas.. tp xkesampaian lagi la... huhu meh pepagi nie aku bagi korang pix 18sx sket.. bukak mate sikit pepagi niekan... sume pon mesti bosan.. bau nak stat enjin la kowt.. cam aku nie ha.... kejam dohh pic kat bawah nie... di rogol 6 jantan di kawasan parking... lahanat punye jantan-jantan....!!1

nah hambik kauuuuu......!!!!
kejam...!!! dirogol beramai-ramai kat parking kereta....!! kahsiaaannn dowwww.... ape nak jadi la zaman sekarang nieee??? 6 sekali rogol nak mampuss kerr???? wallaweiiii... layan la...

kredit tOk amazing nara..







kahsiaannnnn gilerrrr~

MAKAN-MAKAN DI BUMI KELANTAN

Image
hai.. assalamualaikum dan salam sejahtera.. adeh~ da lame xupdate blog.. rase nebes plak kali nie.. sowi,sangat busy gegiler punye smpai xde idea nak update hape nok.. ok lol kali nie kan aku rase nak cite sal kehidupan aku kat kelantan selama 3tahun ek stay sane.. memang terbaekk kowt..
kelantan bagi aku negeri yang aman,makmur,tenang sangat klasik la kowt. memang kaya dengan makanan. adat.. banyak pantai.. suasana kampung.. besh glerr.. kalo nak cite sal makanan nye la kan,memamg xcukop la 15ratus muka surat kan.. paling aku ingat nasi kukus die la kan. ayam goreng panas yang glerr punye besar + nasi yang beras die sebutir-sebutir nok.. aku siap kira kowt bape butir aku makan.. pastu kuah gulai + sambal belacan.. terbaekkkkkk~ *siap uat gaya hare..
selain la nasi kukuskan aku suka makan nasi kerabu kat area ketereh. ade satu kedai nie die siap bakar daging + ayam kat kedai die seawal kol 7 pagi.. bederet kowt org makan.. harga nasi kerabu + daging bakar 2.50 jew dow.. adeh *sambil lap…