Followers

...SELAMAT MEMBACA DAN MENGODEK....



PELAWAT :


SINCE 03 MARCH 2010

Saturday, August 21, 2010

Lirik Pergilah Ayu – The Fabulous Cats

Lirik Pergilah Ayu – The Fabulous Cats



muat trun KLIK SINI

Kosong hidupku tanpamu

Cermin ku membayang bayanganmu
Pameran kasih ku layu
Tiada dirimu tiada untukku
Tinggalkan ku dalam anganmu
Sakitku mencintaimu
Deritaku merinduimu
Lemah hati menginginkanmu

Kau hilang terus kau menyepi
Tewasku bila ku ketahui
Berita kau sudah berpunya
Hancur hatiku
Berkeping-keping jadinya

Hilangku bukan kerana cinta
Hilangku bukan untuk menyeksa
Bagiku semua tiada berharga
Biarku telan semua derita

Pergilah kau pergi dariku
Biarku ku jalani hidup tanpamu
Tiada cinta dan kasihmu
Meski hati merelai

Mati hariku di kotak sepi
Di situ kau mula mahu mengenalinya
Langkahku songsang telah ku sedari
Semula ku hias kau jauh dah pergi
Putus komunikasi kau elakkan diri
Ku mencari jalan kembali kau mahu terus pergi
Ku ingatkan kau memori kau tutupkan telinga
Nyata tiada kita tiada jalan penyambungnya

Ya Allah maha pemurah dan maha pencipta
Terima kasih atas pertemuan antara aku dan dia
Jika nyata bukan dia pemilik tulang rusukku
Kikiskanlah pesonanya dari kedua mata
Dengan segala kelebihan dan kekurangan yang ada
Bahagiakanlah mereka berdua ku doakannya
PadaMu ku pohon sucikan hatiku
Sehinga dapat melaksana kehendak dan rencanaMu
Amin

Chorus
Pergilah pergilah ayu
Jangan kau
Hiraukan tentang diriku
Pergi kau pergi kau ayu
Ku anggapkan ini satu tragedi

Kau hapuskan semua yang kita bina
Kau hancurkan harapku
Untuk hidup bahagia bersamamu

Berkali kau bersumpah untuk berubah
Tapi janji kosongmu
Tak sudah-sudah
Entah sampai bila
Kau lepaskan saja aku

Ulang Chorus
Pergilah kau pergi dariku
Biar ku jalani hidup tanpamu
Tiada cinta dan kasihmu
Meski hati merelai
Pergilah pergilah ayu
Jangan kau
Hiraukan tentang diriku
Pergilah pergilah sayang
Biarkan ku begini



komik-komik chenta klik kat bawah nie:

click chenta

Thursday, August 5, 2010

dirogol beramai-ramai di lot parking... berhati binatang betol



ADOI WEI... durian merah,... sedap kerr?? aku da 3taon xmakan durian.. cam ade teringin nak telan seulas.. tp xkesampaian lagi la... huhu meh pepagi nie aku bagi korang pix 18sx sket.. bukak mate sikit pepagi niekan... sume pon mesti bosan.. bau nak stat enjin la kowt.. cam aku nie ha.... kejam dohh pic kat bawah nie... di rogol 6 jantan di kawasan parking... lahanat punye jantan-jantan....!!1


nah hambik kauuuuu......!!!!
kejam...!!! dirogol beramai-ramai kat parking kereta....!! kahsiaaannn dowwww.... ape nak jadi la zaman sekarang nieee??? 6 sekali rogol nak mampuss kerr???? wallaweiiii... layan la...

kredit tOk amazing nara..








kahsiaannnnn gilerrrr~

Tuesday, August 3, 2010

MAKAN-MAKAN DI BUMI KELANTAN

hai.. assalamualaikum dan salam sejahtera.. adeh~ da lame xupdate blog.. rase nebes plak kali nie.. sowi,sangat busy gegiler punye smpai xde idea nak update hape nok.. ok lol kali nie kan aku rase nak cite sal kehidupan aku kat kelantan selama 3tahun ek stay sane.. memang terbaekk kowt..

kelantan bagi aku negeri yang aman,makmur,tenang sangat klasik la kowt. memang kaya dengan makanan. adat.. banyak pantai.. suasana kampung.. besh glerr.. kalo nak cite sal makanan nye la kan,memamg xcukop la 15ratus muka surat kan.. paling aku ingat nasi kukus die la kan. ayam goreng panas yang glerr punye besar + nasi yang beras die sebutir-sebutir nok.. aku siap kira kowt bape butir aku makan.. pastu kuah gulai + sambal belacan.. terbaekkkkkk~ *siap uat gaya hare..

selain la nasi kukuskan aku suka makan nasi kerabu kat area ketereh. ade satu kedai nie die siap bakar daging + ayam kat kedai die seawal kol 7 pagi.. bederet kowt org makan.. harga nasi kerabu + daging bakar 2.50 jew dow.. adeh *sambil lap ayak liurrrqq~ aku slalu bangon pagi ambik mase dalam 20minit dari uitm mache tok g beli sarapan kat kedai nie..

pastu ade satu kedai kat tanah merah kan,name kedai 2 kedai tepi sungai.. laukk mmg giler banyak xyah cakap lah.. sesemput la kau nak round 1 kedai 2 kan serbey lauk.. kueh,kelapa jeli sebiji.. rm3.50 glerr dow murah.. penat aku jeritt murah weii... pas2 etok lak,makanan cam suke2.. cam makan kuaci.. tapi die binatang wei.. cam kerang,dorg rebus pas2 masak kan cam salai ker eh.. memule mmg xpandai la aku nak makan.. pah-pah 2.. bejuta2 etok da aku telan..

selain etok,makanan pemes kat kelantan yang aku suke.. sosej bakar ngn nate2 bebola bagai 2 dibakar pas2 makan ngan sos pedas.. lebey kurang cam stemboat or yong taufu la. tp yang nie kering.. wakaakka.. sedap dow.. murah nak mati.. tetibe kan.. oii jap.. tetibe aku suruh korg tetry sotong kering yang dibakar pastu digelek.. yang nie mmg sedap tahap gaban.. smpai lani aku mmg teringin.. adoi.. tolong jangan cakap pasai nie.. porot pedih.. bye..

tetibe nak cakap lagi kan.. roti nan pakcik bekumis di dada, (aku tetengok jew wei,bukan sekodeng) beranak kan gadis chumel.. kari yang terbaek dari ladang. die arab kowt.. selalu jual kat bazar mache.. sambil bukak butang baju.. panas kerr pakcikk?? sedap dow.. aku slalu beli 15 helai roti die nie.. makan sesorok atas almari.. diammmm~ aku da tepecah rahsia..

makanan kat sane memang murah.. kalo ko ade 10 hengget pon.. ko leh edop seminggu lagi. laksa kalo kat cni rm3.00 kat sane rm sehengget jew wahai nate terbe.. *ambo tokseyh makana manih-manih.. demo lagu mano... demo loni ni xsupo mulooooooo~ siyess weii, ngan keadaan yang nyaman nasi kerabu rm2 jew lauk ayam bakar.. kalo korg dapat belajar kat kelantan..x payah wiso weii.. korg mesti kenyang.. bak kate kawan aku.. weii?? ko nie belajar ker datang makan.. haaaa?? dedua sekali dalam pakej ok...

tetibe nak cakap yang pasal buaya mati tedampar kat port dickson. kan aku da cakap memang ade buaya.. yang ngap kaki org 2 dulu,buaya la.. skng da tebuktii... aku rase kan buaya 2 da beranak pinak da wei... bye....





PIC CEDOK KOSMO PUNYE... haaaa takottt x nak mandi kat PD daa... aku takoott dow... lagi2 mau main banana boat.. bye aku takott nieeee... byeeee

cite menarik yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...