BEJOGING PENUH NAPSU

Ghost Emoticons

kalo boleh aku nak kuwus cam nie?? ok x?
1 july 2010, fuhh nak cite pon nebes dow.. uat petama kali dalam edop. aku bejoging sebelum ke kantor.. pecaye x?? pecaye x??

rabbitemoticon

percayalahhhh ~.............
4kali aku round padang yang agak besar la jgk.. xla penat mane pown.. da siap lari2,jalan2.. ambik2 angin.. cuci2 mata.. oii xla.. aku lari la.. yang len xbuat..balik opis,mandi sket2.. sbb kat uma td da mandi kan.. pakai diodorant,bedak,perfume sume. pakai la kemeja hare nie..
aku rase cam da agak kuwus sket da nie... tetibe kan..

sebab-sebab aku joging antaranya:

rabbitemoticon
  • sebab aku rase buntut aku cam da besar KAWAH..
  • porot aku da boroi gler

chinesegirlemoticon
  • rambot aku cam hare,xsuke rambot nie (leh x masuk dalam list nie)?? kalo joging agaknye leh tumbuh cepat kowt kan???
rabbitemoticon
  • napsu makan aku macam saiton.. penat bediet. tapi xjadi hape
chinesegirlemoticon
suar baju sume 1 almari da xmuat.. korunk paham x??? (emo-emo)

kazidoraemoticon
badan aku da kembang.. aku da bukan KECIK.. tapi GEMPAL..


  • kalo boleh aku nak joging mase lunch hour, (tetibe obses aku nie telampau2)
  • mase balik pon kalo leh nak joging jugak..
  • sebelum nie aku diet tau..xmakan tengah hari ngn pagi. tapi malam aku makan lol..bile da joging leh x aku makan tengahari.. tetibe kan.. walawei~
  • aku harap aku akan kuwus la sket dari skang 53kg skang aku nak 47 boleh x??? tetibekan smangat aku nie sampai tekeluar2 dari landasan... fine~


Oi.. Oi.. try la joging time sebelum masok opis.. sumpah xpenat mane.. korg rase NYAMAN jew..
esok2.. sampai ke hari seterusnya.. nie lah RUTIN harian saya setiap pagi lepas nie.. 6pax lambat lagi,1 pax cam poshbeg JEW yang aku ade. huhu..
Panda Emoticons

lebey kurang cam nie la muke aku tadi.. CAM HAREM KAN...!!!!


Comments

Anonymous said…
kekaseh hati...teruskan usaha..saya sentiase akan sokong kamu..tp kamu mcm neyh pon saya suke...besh..huhuhu..pwot kamu tetap menjadi pojaan hatikuh~~hehehehe..
Anonymous said…
adakah pix yg 1st tu membawa mksd j0g penuh napsu???
klau j0g cam tu smpai ble p0n xkuar pel0h..
hahha..

Popular posts from this blog

AIRCOND MYVI ROSAK DAN PUNCA-PUNCANYA

RESEPI :CEKODOK NASI yang lembut dan enak

MENJUAL DAN MENGEDAR ALAT GANTI KERETA UNTUK SEMUA JENIS KERETA