Posts

Showing posts from July, 2010

DARAH OH DARAH

Image
berat badan aku 54 timbang skali ngn kasut + hp,wallet.. hahahaha gilerr gemoookk aku nok... kalo derma nie ade org cakap gemok nti weii.. ko jangan t badan ko jadi sebesar king kong nti.. ade jugak suara2 halus cakap.. wei.. t badan ko an jadi sebesar tilam king saiz nti.. ayoOokkk... jangan dow (dengan nada besungguh2) sampai ade pade mulenye aku hampir2 tewas...yela,aku kan mmg ngah beusaha nak kuwus.. datang pulak bisikan saiton nirojim nie....fuhh akhirnye berjaya jugak aku menyumbang kan sebeg/sepaket darah fresh tok pusat darah negara.. seumor hidup ini adelah petama kali aku menderma.. nebes + lemah segala tubuh badan.. seram sejuk sume ade.. besatu .. opis aku buat kempen derma darah nie. sbb taukan stok darah pusat darah negara da tahap kritikal.. so kami sahut lah seruan kerajaan..

urat darah aku memang degil.. 1st nurse nie keketuk lengan aku.. xjadi gak.. datang la dua nurse lak ketuk2 bagai nak begado ngn aku.. haram xkuar2 gak.. aku da cuak.. adeh xleh derma ker nie.. p…

landak dimasa kecil nya

Image
MEH NAK LAYAN JAP GAMBAR2 PANDA DARI KECIK SAMPAI LAH BESAR GAJAH.. CECHUMEL GILERR KOWTT... NGANTOK KAN KOL 3 NIE.. TIME-TIME PUAKA CAM NIE MMG LA NGANTOK.. SO JUM LAYAN PIX2 CHUMEL NIE.. HUWAAA... MENANGIS TENGOK.... TOK SAPE YANG SUKE NATE PANDA.. INI KHAS TOK ANDA..
TIME KECIK LAGI BAU LAHIR POTONG TALI PUSAT.. *AKU NIE MEMANDAI JEW UAT ANDAIAN... KUANG.. KAUNG....KUANGGGG
PIX NIE PALING AKU SUKE.. SANGAT NAMPAK CHUMEL KAN.. ALOLOLO PICIT KANG.. APE PON XDAPAT....
NIE DA CAM RUPA MAK DIE DA.. BEBULU DA HA...
MATA DIE OMAKKAIIIHHH CHUMEL NAK MAMPOSSS...
DA BESARRRR... HURMMM PANDANG PON XNAKKK... WAKAKAKAKAAKKA






OI JAP XABES LAGI NIE.. MAI LAYAN PIX NIE JAPP.. LAWAK NAK MAPOSSSS....


WAKAKKAKAKAKA TEGELAK AKU GEGULING TENGOK MUKE ADEK DIE... KESIAN GLERRR... HAHAHHAHAHAHA......



YANG NIE PON LAWAK NAK MATI KOWT... BOLEH DIE UAT KUCING 2 CAM 2.. ADEH SENAK POROT BOROI DEN NIE GELAKK.....

imam muda "superstar"

Jerman, Switzerland beri liputan meluas program Imam Muda15/07/2010 12:09pm
FRANKFURT - Media di Jerman dan Switzerland melaporkan secara meluas mengenai program realiti televisyen Malaysia berjudul "Imam Muda". Pada masa di kebanyakan negara di barat, program bakat televisyen dianjurkan bagi memilih bintang Malaysia memilih "bintang imam" berikutnya menerusi program pencarian bakat, seperti yang dilaporkan oleh beberapa akhbar di Jerman dan Switzerland.
Butiran mengenai program "Imam Muda" dilaporkan dengan meluas oleh akhbar harian; daripada Tagesspiegel, Merkur Online menerusi n-tv.de, Bild.de, Sueddeutsche Zeitung sehinggalah kepada akhbar harian Switzerland, Tagesanzeiger - membuatkan pembaca begitu asyik, seperti yang digambarkan oleh pembaca dalam komen mereka terhadap laporan berita itu.
Menerusi program "Imam Muda", kira-kira lapan anak muda muncul di televisyen di Malaysia pada waktu perdana, lengkap berbaju Melayu dan bersongko…

KAGUM DAN TERUJA

Image
PERHATIKAN 3 TITIK TENGAH KAT GAMBAR DIATAS...
SELAMA 10 SAAT... PAS2 KAN KORANG TENGOK DINDING...
KORANG PASTI TERUJA N KAGUM NGAN APE YANG
KORANG DAPAT TENGOK.. SILA BUAT YEA,NAK TAU APE
YANG KORANG DAPAT... FUHH..



TERSANGAT TERUJA...


*tengok lame2.. jangan kelip mata..pas2 terus tengok kat dinding.... korang kan dapat tengok 3D..senaman mata dikala stresss

BEJOGING PENUH NAPSU

Image
kalo boleh aku nak kuwus cam nie?? ok x? 1 july 2010, fuhh nak cite pon nebes dow.. uat petama kali dalam edop. aku bejoging sebelum ke kantor.. pecaye x?? pecaye x??

percayalahhhh ~............. 4kali aku round padang yang agak besar la jgk.. xla penat mane pown.. da siap lari2,jalan2.. ambik2 angin.. cuci2 mata.. oii xla.. aku lari la.. yang len xbuat..balik opis,mandi sket2.. sbb kat uma td da mandi kan.. pakai diodorant,bedak,perfume sume. pakai la kemeja hare nie.. aku rase cam da agak kuwus sket da nie... tetibe kan..
sebab-sebab aku joging antaranya:
☺ sebab aku rase buntut aku cam da besar KAWAH.. ☺ porot aku da boroi gler
☺rambotaku cam hare,xsuke rambot nie (leh x masuk dalam list nie)?? kalo joging agaknye leh tumbuh cepat kowt kan??? ☺ napsu makan aku macam saiton.. penat bediet. tapi xjadi hape
☺ suar baju sume 1 almari da xmuat.. korunk paham x??? (emo-emo)


☺ badan aku da kembang.. aku da bukan KECIK.. tapi GEMPAL..


☺ kalo boleh aku nak joging mase lunch hour,(tetibe obse…