Followers

...SELAMAT MEMBACA DAN MENGODEK....



PELAWAT :


SINCE 03 MARCH 2010

Tuesday, June 8, 2010

MAKHLUK GANJIL DIPEDALAMAN THAILAND




KEJADIAN NIE MUNGKIN DA LAME,
tapi tok yang belum penah tau n bace meh aku tunjuk kan pix2 mahluk ganjil yang dijumpai di selatan hutan pedalaman thailand. mahluk nie agak ganjil dan time di jumpai,da pon mati.
walaupon da mati,dorang siap sesembah lagi. seram gak tengok mahluk nie.. macam weekk takoottt~ mungkin mmg adat dorg jumpe makhluk pelik yang ganjil,dorang akan sembah.











hutan nie lah tempat terjumpenya haiwan ganjil tesebut.




--------------------------------------------------------


dari pada pix2 yang aku tengok,nie pendapat aku la an. bagi aku nie mungkin hasil dari hubungan manusia dengan haiwan. penah dengar pasal manusia uat projek ngn binatang?? bende 2 xasing lagi. mmg banyak tejadi dan ia sungguh menjijikkan...dunia mmg da semakin tunggang langgang. sbb dari pade bentuk kaki die macam lembu,kerbau atau kuda. kepala mungkin ade iras2 manusia... 2 xpasti. wallahhuallam.. sume kuasa tuhan.. mungkin jugak pendapat aku nie salah.. aku hanye bagi pendapat dengan ape yang aku tengok. ade yang bependapat alien la toyol la.. huhu masing2 punye pendapat tesendiri.kalo aku tejumpe ini makhluk aku lari xcukop tanah... byeeee~



ape pendapat korang lak???

7 comments:

Ryan Valentine said...

pernah tgk nie kat utube..
diowg kate bende nie mix manusia+lembu

kechik adios said...

YEAH?? fuhhh da agak da.. nie mesti pojek ngn binatang nie... manusia2.. ish hina nye di mate binatang...

♥reEn♥ said...

hahahahahha...if adeq la nampak ni...lari sampai terus terbang...sebab tanah semua da habes abg kaut...hahahahh..

kechik adios said...

kahkahkahakahkah hoi.. adek nie harem la.. adek lari sambil tekentot2 an

Aku Memang BeGiNi said...

ish, takut nengok nya, takk pon tu bayi yg cacat, yg mix ngan haiwan nih,,ish2..tak leh nk gbrkan

IMAN'S UMI said...

Komen aku plak, diorg bedakkan ke benda tu smpi putih melepak tu?

kechik adios said...

aku mmg begini : takot kan.. sibek xde kat mesia..

iman's umi : aku rase la an mmg pon sbb cam ade bedak kat ctu wakakka..

cite menarik yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...