Followers

...SELAMAT MEMBACA DAN MENGODEK....



PELAWAT :


SINCE 03 MARCH 2010

Wednesday, June 16, 2010

SEPI TANPA BUNDA

Chick Emoticons


bunda mungkin da selamat tiba di mekah..bunda da pegi semalam.. sepatutnye bunde pg ari khamis. tp di cepatkan.. tekejut, sangat sedey. malam2 tanpe bunda. hari2 tanpe bunda.. kalo pepagi selalu ciom tangan bunde ciom pp bunde. dan hari nie sume 2 xdapat nak uat.. rindu bonde yang amatt sangat.. mende nie aku rase sgt lain. slalu nye aku xrasa kan mcm nie.


girl emoticongirl emoticongirl emoticongirl emoticongirl emoticongirl emoticongirl emoticon


dekat airport bunda punye flight kol 2.40ptg semalam. bunde pegi,rase cam xmo lepas kan bunda. sangat sedey. tp masih boleh tahan lagi. bile bunde da checkin. lambai bunda dari atas. time nie air mata da begenang2 da. bile tetibe bunde macam sakit,macam xlarat n kawan die pimpin bonde. urot bakang bunda..time nie air mata da bejurai2. nak lari kat bunda nak pelok bunda,urot bunde. tapi xboleh.. hanye dapat jengok dari atas. dapat tgk bunde cam tahan sakit. tue yang uat aku tesentap,sedey dan risau.. kesian bunde. bunde xsehat.. tp xmo tunjuk kat kami. bunda kami risau bunda. bunde ok x kat sane?? bunde jaga diri bunde.pulang dengan selamat. kami tunggu bunda... kami doakan bunda selamat kat sana.. selamat pulang yea bunda..

dan hari-hari tanpe bunda sangat sunyi.. macam hanye aku sesorang jew yang berada dalam dunia aku. mmg sume cakap,nape nak sedey. bunde kan uat ibadah. tp.. aku risau bunde. aku hanye ade bunde sorang. dia lah bunda dialah ayah.. die segalanya buat aku.. segalanya untuk hidup dan mati aku.. dan untuk ke 196 kali nye aku menangis lagi.. menangis dan akan menangis sehingga kepulangan bunda..


mushroomemoticon



SILA DOAKAN YANG TERBAEK MENGIRINGI BUNDA..
doakan bunde saya selamat disana.. kami amat merendui bonde .. dan akan menunggu kepulangan bunde.. rendu kan masakan bunde,bebelan maot bunde,ketawa bunda,manje2 bersama bunda.. semua.. semuanya pasal bunda kami rendu..

mushroomemoticonmushroomemoticonmushroomemoticon
saya seperti mau menyepi DAN menyendiri..


Thursday, June 10, 2010

SAYA SAYANG BONDA

bonde lagi 6hari da nak berangkat ke tanah suci mengerjakan umrah.
urm sedey sbb bunde jarang tinggalkan aku,tapi aku jew yang slalu tinggalkan bunda. sbb 2 aku agak terase sedey. slalu papagi,bunda akan uat sarapan,sblm aku pegi keja,sediakan makan malam lepas aku balik opis. sediakan pakaian tok ke opis. sume bonde buat.

2 minggu bunda pegi aku da akan hilang akal,hilang punca,sape yang nak uruskan makan aku,baju-baju. bukan aku xleh uat tapi aku xde mase tok sume tue.. bunda,pulang dengan selamat yea. mmg da lame nak tengok bunda jejak kaki kat sane. akhirnya sume akan tecapai. nti ade rezeki uat haji lak eh bunda.

bunde da la slalu sakit-sakit badan,sakit kaki. harap bonde kat sane selamat uat ibadah 2 yea. pulang tau dengan selamat. tedetik jugak ketakutan dalam hati,bile banyak kejadian2 belaku kat sane. banyak dengar cite yang ade yang xsempat pulang.. hurmmmm~ kami xnak hilang bonde. selamat kan bunda,banyak lagi yang aku xtunaikan,banyak lagi yang aku xbagi kat bonde.. telalu banyak..

harap sume nya selamat.. tolong doakan tok bonde saya yea kawan-kawan... SAYA TAKOT. arghhhhh~ sedey.. aku sayang bonde aku.. sayang sesangat.. nak bagi macam-macam kat bonde..... !!!!! da,xdapat nak teruskan .. bye.......

Tuesday, June 8, 2010

MAKHLUK GANJIL DIPEDALAMAN THAILAND




KEJADIAN NIE MUNGKIN DA LAME,
tapi tok yang belum penah tau n bace meh aku tunjuk kan pix2 mahluk ganjil yang dijumpai di selatan hutan pedalaman thailand. mahluk nie agak ganjil dan time di jumpai,da pon mati.
walaupon da mati,dorang siap sesembah lagi. seram gak tengok mahluk nie.. macam weekk takoottt~ mungkin mmg adat dorg jumpe makhluk pelik yang ganjil,dorang akan sembah.











hutan nie lah tempat terjumpenya haiwan ganjil tesebut.




--------------------------------------------------------


dari pada pix2 yang aku tengok,nie pendapat aku la an. bagi aku nie mungkin hasil dari hubungan manusia dengan haiwan. penah dengar pasal manusia uat projek ngn binatang?? bende 2 xasing lagi. mmg banyak tejadi dan ia sungguh menjijikkan...dunia mmg da semakin tunggang langgang. sbb dari pade bentuk kaki die macam lembu,kerbau atau kuda. kepala mungkin ade iras2 manusia... 2 xpasti. wallahhuallam.. sume kuasa tuhan.. mungkin jugak pendapat aku nie salah.. aku hanye bagi pendapat dengan ape yang aku tengok. ade yang bependapat alien la toyol la.. huhu masing2 punye pendapat tesendiri.kalo aku tejumpe ini makhluk aku lari xcukop tanah... byeeee~



ape pendapat korang lak???

Tuesday, June 1, 2010

TIPS-TIPS MERAWAT KETEGANGGAN JIWA

QQ Emoticons
pegi opis.. balik opis kalo x bawak masalah keja..
mmg xsah.. itu aku.. korunk pon konfem la cam aku gak an...??

QQ Emoticons
bosan kan kekadang cam nak p sesepak org jew.. dengan keja yang agak menimbun..kat cni aku nak bagi tips-tips untuk meredakan kemarahan + kebengangan +ketegangan = jiwa pon jadi tenang

QQ Emoticons

kekadang rase nak muntah ngadap keja2 nie kan..tapi nie ha tips tok bagi korg keja ngn enjoy.. happy dan tesenyum jew pas balik keja..

QQ Emoticons
uat senamam mulut untuk meredakan ketegangan...


QQ Emoticons
kalo rase bosan sesangat 2,p la try tetunjal pale boss..!!
cam besh jew kan...


QQ Emoticons
cobaan belari-lari anak sekeliling opis pon cam comel gak kan..!!!
QQ Emoticons
p men peperang ngn bebudak opis kerr..
kekonon korunk nie dalam medan perang la kan.. lagi syok kalo big bos yang join..


QQ Emoticons

berangan-rangan jap dalam 5minit jadi pemes..
kekonon artis la nie.. xperr aku xkesah korg bangan la.. tenang kan jiwe..

QQ Emoticons

p hempuk skrin pc korunk nie bagi pecah..
rase2 setel kowt masalah korunk nie.. xpayah la uat2 keja da..

QQ Emoticons

cari idea sampai kering... sampai jiwe2 menjadi tenat..


QQ Emoticons
buat keja dengan tiada persaan..
QQ Emoticons
uat la bajet2 cool.. kekonon jiwe xdimamah masaalah..

Penguin Emoticons
men nyenyorok ngn rakan-rakan opis.. macam sempoi gler kan.. lagi-lagi ngn bos.. bam..bam chak..aaaa...bam bam chakkkk... *sket lagi mampos la ko huhu

QQ Emoticons
uat-uat happy gelak sesorang walaupon xla lawak mane...terapi jiwa sket

QQ Emoticons
g mandi kat toilet opis kalo da rase2 cam jiwe nak tebakar 2kan..
kat opis aku leh mandi.. *tetibe kan nak mandi time2 opis nie... mau kena plangkong ngn bos..
QQ Emoticons
g tido kat surau.. uat2 demam ker an...!! wahh..!! syok glerrr



QQ Emoticons
uat2 merajok ngn bos.. kekonon memalas layan bos la.. t bos xla memarah,bagi keja bebanyak..


QQ Emoticons
p memancing kat tasik sebelah opis korang..
agak2 da cukop time balik,cecepat la korg balik.. kekonon p site la nie..

QQ Emoticons
kalo 2 sume xdapat ,membantu.. aku rase korg nangis la eh..
nangis pepuas tau,depan kekawan,yang paling syok depan bos.. sume boleh...





--------------------------------------------------------





kalo xdapat gak nak selamat kan.. aku rase korang uat lah surat resign cecepat..!!


QQ Emoticons
tue jew jalan penyelesaian masalah korg 2..


QQ Emoticons
padan muke...!!!



komik len yang boleh di bace:

klik cini KOMIK-KOMIK CHENTA


cite menarik yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...